Elsker du dine håndboldsko, vil du ikke have at der skal ske dem noget. Dette er der mange der tænker, og de lader derfor være med at gøre noget godt for håndboldskoene, af årsager som vi ikke kan kommentere på. Du bør dog altid sørge for at vedligeholde dine håndboldsko således, at de ikke går i stykker. Hvis du passer ekstra godt på dine Asics håndboldsko og sørger for at de har det godt, vil de kunne holde i meget længere tid. Køber du dyre håndboldsko, fordi at det synes du er bedst til dine fødder, kan det godt være en dyr fornøjelse at købe nogle nye håndboldsko, og du kan derfor spare mange penge, hvis blot du sørger for at passe på dine håndboldsko.

Håndboldskoene værste fjende er dårlig vedligeholdelse. Der er mange der vaske håndboldskoene på en forkert måde, og en dårlig vask vil få dine håndboldsko til at blive meget hurtigere slidte end hvad de er i forvejen. Derudover er der mange som barfodet tager håndboldsko på, og hvis man ofte lider at sure tæer efter en træning, vil det få skoen til at lugte så meget, at man til sidst bliver nødt til at skifte håndboldskoene ud, da det bliver for pinligt at have dem med til træning.

Undgå sure tæer i håndboldsko

Det første du bør overveje er en måde, hvor du kan undgå at tage dine sure tæer ned i dine Asics håndboldsko. Typisk kan du tage nogle rene sokker på, når du skal have dine håndboldsko på. På denne måde vil det værste af den lugt, som der er i dine gamle sokker ikke blive taget med, og der vil derfor gå længere tid før dine håndboldsko begynder at lugte. Derudover kan du også sørge for, at dine sko får masser af udluftning. Når det kommer til sure tæer, er der mange som ikke giver deres håndboldsko lov til at lufte ud, når de er færdige med at bruge dem. I stedet for at have dem liggende nede i din taske, bør du tage dem op og stille dem i gangen. Du behøver ikke at stille den udenfor, hvis du er bange for at de bliver stjålet. Det vil dog altid være bedst, hvis dine Asics håndboldsko kunne få frisk luft.

Hvis du vil være ekstra sikker på at dine Asics håndboldsko ikke kommer til at lugte, kan du vælge at gå i bad lige inden at du skal bruge dem. Hvis du kombinere dette med rene sokker, vil du først begynde at få sure tæer når du er i gang med at træne håndbold, og sveden, som er det der lugter, vil have meget sværere ved at nå at sætte sig fast i skoen, hvis du husker at tage dem af efter træning.

Vedligehold dine håndboldsko

Sure tæer er ikke den eneste grund til at dine håndboldsko kan gå i stykker. Hvis du glemmer at vedligeholde dine håndboldsko, eller sørger for at vedligeholde dem på en dårlig måde, vil chancen for at dine Asics håndboldsko går i stykker inden sæsonen er omme være markant højere end ellers. Hvordan dine håndboldsko skal vedligeholdes afhænger dog af hvilke håndboldsko du har købt. Det er nemlig forskelligt fra mærke til mærke, og typisk vil du kunne finde information om dette på internettet.

Vi kan allerede nu garantere dig for, at du ikke behøver at pudse dine håndboldsko efter hver træning. Det er dog altid en god idé at fjerne alt den harpiks, som sidder fast på dine sko. Samtidig kan det også være, at du bliver nød til at skifte snørebånd et par gange, hvis du kan se at det begynder at blive slidt. Der er mange der smider deres håndboldsko ud, selvom at de kan nøjes med at skifte snørebånd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *