En designer skulle en dag til Honda forretningen i Ikast og pitche en idé, som hun havde haft i mange år. Hun havde alle disse dag bare set frem til denne dag og nu var den kommet og hun var helt oppe at køre.

Designer pitcher idé for honda i Herning

Som de fleste ved er det ret svært at være bildesigner og egentligt også designer generelt hvis ikke du har så meget erfaring med at designe. Det kræver ofte en uddannelse som vil få dit arbejdsliv til at køre på skinner. Noget du kan gøre er at begynde at planlægge at lave en idé. Sådan en idé tager lang tid at lave, så når du en dag kommer kørende og ser en honda bil og tænker, at den kunne du da designe bedre så handler det simpelthen bare om at handle på det. Gå forbi storcentret i Ikast og køb nogle farveblyanter og noget papir og eventuelt en malebog for at få inspiration og begynd så at tegn på livet løs. Snart har du et helt portfolio du kan vise til honda, hvor du har tegnet forskellige honda biler og det er meget tydeligt, at du har mange idéer til hvordan dette prestige fyldte firma i fremtiden kan designe biler. Nu gik du der med din malebog under armen og fandt pludseligt ud af, at du havde glemt din mobil der hjemme. Dette var egentligt ikke så smart for du var sent på den, hvilket du ikke kunne sige til honda, af gode grunde for du havde ikke din mobil. Du blev lidt irriteret, men tænkte, at det aldrig gør noget at komme små tyve minutter for sent. Det viser blot, at du er lidt fint på og ikke er så ultra afhæng af honda, som de måske tror.

Honda er glade for at se dig

Da du kommer frem til honda bygningen i Ikast smiler receptionisten sødt til dig. Du bliver pludseligt glad for, at du gik ad hovedgaden i Herning for den i Ikast havde helt sikkert været for langsom og for trafikeret. Receptionisten ringer efter fem forskellige mennesker og under et minut efter står de på rad og række foran dig og skiftes til at tage din hånd. De er meget høflige og professionelle de folk der arbejder hos honda, tænker du og går foran dem, hvilket de beder dig om. Du går ligeud og får ikke nogen instrukser om hvor du skal hen. Pludseligt kigger du dig tilbage og de fem honda mænd er forsvundet. Du bliver meget overrasket da du ikke har hørt dem gå nogen steder hen og de er umiddelbart ikke at se nogen steder. Du går forbi en dør, hvor der står honda og pludseligt går den op og en af de fem honda mænd hiver dig i slipset og hiver dig ind af døren. Her ser du et kæmpe lokale som er fyldt med designere der sidder og tegner biler. Du er noget til hjertet af Honda i Herning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *