Står du og mangler helt op til 50 000 kroner? Eller måske blot et mindre beløb? Så har du muligheden for at låne helt op til 50 000 kroner hos Nordiclån i dag.

Lav rente og fast månedlig ydelse hos Nordiclån

Hos Nordic lån kan du låne penge helt enkelt. Du opnår en lav rente fra 8,73 procent, en fast månedlig ydelse og muligheden for at betale ud når det passer dig. Det gode ved en fast, lav rente er blandt andet at du kan have ro i maven. Du skal ikke bekymre dig om, om renten pludseligt stiger og dit lån dermed bliver dyrere end beregnet. På den anden side kan du så heller ikke opnå en lavere rente end 8,73 procent. Til gengæld skal du ingen spekulationer have. Både ud fra den forudsætning samt en fast månedlig ydelse skal du ikke bekymre dig om svigende udgifter. Du vil kende dine månedlige udgifter på lånet hver eneste måned. Hvis du fra den ene dag til den anden ønsker, at betale lånet helt ud, så er dette også en mulighed. Det koster dig ikke noget.

På hjemmesiden www.nordiclaan.dk kan du lave din egen oversigt over hvorledes din faste månedlige ydelse kommer til at forløbe sig ud fra dit ønske om lånets størrelse og hvor lang løbetiden skal være. Løbetiden er den tid, som du ønsker at tilbagebetale lånet over.

Hvis du vælger at optage et lån hos Nordiclån skal du trykke på ”ansøg om lån nu”. Her skal du indtaste dine oplysninger. Her udfylder du oplysninger om bopæl, bankforhold og beskæftigelsesforhold. Derefter logger du ind med NemID. Det er nemt og sikkert at ansøge om lån med NemID. På den måde opnår du også hurtigt svar, om du må optage lånet. Du har nemlig hurtigt svar inden for en time – forudsat at det er inden for Nordiclåns åbningstider. Bliver du godkendt til lånet vil pengene stå på din konto seneste dagen efter.

Information om Nordiclån

Det kan være en rar følelse at vide noget om virksomheden bag, specielt når det handler om at låne penge af et firma.

Hos Nordic lån ønsker de at gøre hele processen så enkelt som muligt. De bestræber sig derudover på at det skal være trygt og nemt at låne penge hos dem. Som nævnt kan du låne op til 50 000 kroner med en løbetid på mellem 12 og 80 måneder. Det vil sige at låne kan betales ud på 1-6,5 år cirka. Det er op til dig. Nordiclån kræver ingen sikkerhedsstillelser for optagelse af lånet. Derudover skal du heller ikke oplyse, hvad du skal bruge pengene til.

Sidst men ikke mindst har Nordiclån et dansk callcenter, som du kan ringe til ved tvivl. Her sidder medarbejdere klar ved telefonen til at besvare dine spørgsmål. Om ikke andet er Nordiclåns hjemmesiden organiseret således, at du hurtigt og let finder svar på de spørgsmål der ofte er i forbindelse med en lånoptagelse. Her finder du basale og avancerede spørgsmål og svar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *